maandag 27 juni 2011

Weekend

Het was een weekend met veel tegenstrijdigheden. Het begon al op zaterdagmorgen toen zoonlief ons uit bed belde. Hij wilde met de ford naar zijn werk, maar in de Ford was ingebroken!

Dus dan sprint je gelijk je bed uit, aankleden en naar buiten. De autodeur stond op een kier en alles in de auto was overhoop gehaald. Maar aan de buitenkant is niks van schade te zien, dus hoe ze nou binnengekomen zijn? Alles in de auto was uitgezocht en het zekeringkastje was opengemaakt.
Er word een doosje lampen vermist en er werd een wegwerpcamera vermist. Ja werd, want de wegwerpcamera, die hadden ze ook weer weggeworpen. Er bleek op de camera te staan dat je die moest ontwikkelen voor maart 2008. daar hadden ze dus niks meer aan. De camera vond ik enkele uren later weer terug in de bosjes. Natuurlijk hebben we wel aangifte gedaan, maar echte schade hadden we niet.

Na zo'n start van de dag blijf je toch een beetje uit je doen. Klusjes dien we nog wilden doen kwamen toen neiet echt goed meer uit je handen, dus daar zijn we op een gegeven moment toch maar mee gestopt.

Op zondag was de dag heel anders. Eerst smorgens naar de dienst, daarna lekker buiten een boterhammetje eten en dan genieten van het buiten zitten. Daar heb ik enkele foto's gemaakt van onze tuingasten;

Een tijdje terug schreef ik vol plannen over de vele vlier- en bramenstruiken hier in de buurt. Ik loop er nog dagelijks langs, maar zie dat de vogels de bessen zelfs niet de tijd geven om groot te worden, laat staan te kleuren tot blauwzwart. Onze buren hebben een krentenboompje in de tuin, en nog voor de bessen groot zijn zat er al heel regelmatig een duif in om de beginnende bessen op te eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten