zaterdag 9 juli 2011

Binnenkort op kamers

Binnenkort gaat dochter op kamers. We weten nog niet of dit in Groningen zal zijn of Maastricht. Hoezo uitersten? Het is allebei te ver weg om thuis te blijven wonen, dus dat ze op kamers gaat is zeker, maar waar? Ze heeft ingeschreven voor een lotingsstudie in Groningen en zit in lotingscategorie B (is met een gemiddeld cijfer tussen 7,5 en 8) We moeten nog een hele week wachten voor we weten waar we op kamerjacht kunnen gaan. Omdat we zeker weten dat ze op kamers gaat kunnen we al wel op zoek voor de kleinere spullen als om te koken. Dat hebben we dan vanmorgen ook gedaan. Er was een buitenrommelmarkt in de stad. In de stromende regen zijn we toch maar even gegaan, omdat deze markten toch wel erg goed zijn. Je kunt er leuk inkopen doen. Onze aanwinsten vanmorgen zijn;
Je ziet 2 kookpannen, een braadpannetje, een kleine wok, een grote messenset, 2 kop en schotels van Blond amsterdam/ D.E.  een keukenweegschaal, 2 minipannetjes voor in de oven en een roestvrij stalen peper en zotmolen.( Het boerenbonte bakje hou ik zelf.) Ik heb nog bij een boerenbonte koffiekan gestaan, maar toen ik mezelf eerlijk afvroeg of het echt gebruikt gaat worden was het antwoord nee. Die is dus blijven staan.
Ik denk dat juist door die stromende regen, de prijzen erg meevielen; iedereen wilde snel van zijn spullen af. Dat is toch ook wel weer prettig als je nog van alles nodig hebt voor je kamer.

Eenmaal thuis de spullen afgewassen en opgepoetst en in de doos gedaan die klaarstaat voor de verhuizing.
Daarna ben ik er ook maar weer eens voor gaan zitten om de spulletjes die wij nog kwijt willen weer eens op marktplaats te gaan zetten. Ik ga hier geen uitgebreide advertentie plaatsen, wel kan ik de fotootjes laten zien.

1 opmerking:

  1. Je bent leuk geslaagd hoor! Vooral die kope en schotels! Ben benieuwd wat het wordt!

    BeantwoordenVerwijderen