woensdag 7 december 2011

Parijs

Moeder en dochter gaan morgenavond naar Parijs!

Voor mij is dit heel onverwachts en onbedoeld, maar ik kijk er toch wel naar uit. Dochter had een reis geboekt via een voordeelsite voor 2 personen. Haar ene vriendin was verhinderd en de ander kon niet. dus is moeders gevraagd of die het zag zitten. Nou ja, eigenlijk leek het moeder al heel lang leuk om eens (nog niet dit jaar, maar ooit) met dochter naar Londen of Parijs te gaan rond de Kerstdagen. Het schijnt daar dan allemaal zo mooi in Kerstsfeer te zijn.....

En nu mag ik dat gaan bekijken, dankzij verhinderde vriendin. Hoe dochter dat allemaal uitvogeld weet ik niet, maar nu zijn we 4 dagen naar Parijs, voor €100,-. Dat is de reis en verblijf in een ***hotel. Als ik t goed heb zit er ook ontbijtbuffet inbegrepen. Dus neem ik als een echt hollander wel een extra zakje mee naar dat ontbijtbuffet om zo een extra broodje te reserveren voor de middag. Dan hoeven die 4 dagen niet zo heel duur te worden.

Die Franse kledingmaten pas ik toch niet, terwijl ik voor hollandse begrippen toch niet echt dik ben. Maar al die keren dat ik eerder in Frankrijk was, heb ik zelden iets passends voor mijzelf gevonden. Hoe die dikkere Franse dames dat doen weet ik niet. Maar kledingshoppen zal er dus wel niet van komen. Gewoon genieten van daar zijn, met zijn tweetjes, en maar kletsen.
Donderdagavond gaan we en zondagavond komen we terug.

Er blijven 4 mannen thuis.
Wat zullen de thuisblijvende mannen het ineens rustig hebben zeg.

3 opmerkingen:

  1. Dat is niet duur zeg! Ik wens je heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is inderdaad niet gek! Leuk hoor, zo op stap met je dochter!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ow Leuk zeg! Krijgen we hier een uitgebreid verslag van, met foto´s?? Ik heb ook zo mijn plannen volgend jaar met mijn dochters hetzelfde te doen, dus vandaar dat ik dat vraag... heel veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen