zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar!

Natuurlijk wil ik in mijn eerste blog dit jaar jullie allemaal een heel goed 2012 toewensen.

Dat het een mooi, goed en gezegend jaar mag worden. Een jaar met ontmoetingen met fijne mensen, nieuwe vriendschappen, of juist het versterken vanoude vriendschappen. Een jaar in goede gezondheid. Een jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Nieuwe kansen en mogelijkheden gaan soms vooraf door teleurstellingen, maar ik hoop dat je dan de nieuwe kansen ook kunt zien, mocht dat nodig zijn.

Ik schreef ik de algemene je-vorm. Maar als ik naar mezelf kijk, wat zou ik dan willen voor komen jaar? Ik hoop goed om te gaan met de dingen die op ons pad zullen komen. Vorig jaar zijn we verhuisd en dat heeft ook heel wat energie gekost. Ik hoop dat ik die komend jaar wat anders kan besteden en we in wat rustiger vaarwater komen. Het was een druk jaar.

Een druk jaar, die we onbedoeld rustig hebben afgesloten. Het leek er lang op dat we de jaarwisseleng alleen met de jongste in huis zouden vieren. Voor 3 man ga ik ( eigenlijk manlief) geen oliebollen bakken. Onverwachts bleven de 2 oudste jongens overdag toch hier en kwam er nog eentje bij. Op oudjaarsavond zelf gingen  er nog weer twee weg, dus was t weer een ouderwetse duiventil; af en aan, niet te plannen.

Geen oliebollen gebakken, maar gekocht. en dat was achteraf maar goed ook, manlief werd ziek. Blij dat we geen oliebollenbakspullen hebben gekocht, maar kant en klare oliebollen. Vrijdag is hij nog met zijn zoon meegeweest in de vrachtwagen en kwam ziek terug. Vrijdagavond in bed, oudejaarsdag de hele dag en nacht in bed en ook nu nog alleen maar in bed. Koorts, afwisselend koud en warm hebben, kan  niks binnenhouden. Voor hem helaas geen oliebollen of toastjes met salade, maar rijstenat. Bleeeh, ik griezel al als ik er naar kijk. Maar ik vind het zo sneu voor hem, hij is er echt flink beroerd van. Zelfs een kopje thee blijft niet binnen.

Manlief op bed op oudjaarsavond, met 3 kinderen ouderwets gesjoeld. Was toch gezellig. Na het gelukkig nieuwjaar wensen, vuurwerk kijken, sms-en en tv kijken, vond ik het wel welletjes.

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk gaat het snel weer beter met je man en voor jou en je gezin een heel mooi 2012 toegewenst!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel beterschap voor je man! en een fijn 2012 toegewenst!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen