maandag 7 mei 2012

Van donkerbruine kozijnen naar witte.

Vanmorgen ben ik toch maar weer eens begonnen met schilderen van de kozijnen. Het heeft even stilgelegen. Buiten vond ik het nog te koud dus ben ik binnen aan de gang gegaan. Ik heb er geen foto's van gemaakt, maar wat ziet het er anders uit als je donkerbruine kozijnen wit hebt geverfd! De donkerbruine kozijnen van de badkamer en die van een slaapkamer zijn nu wit. Het staat nu nog in de grondverf, er moet nog een andere laag overheen. Buiten wordt het roomwit met lauriergroen. Binnen (boven) blijft het denk ik nog even in de grondverf staan. Straks eerst maar de buitenboel schilderen. Eerlijk gezegd hoop ik dat het schilderen allemaal al af is voor we vakantie hebben, anders gaat de hele vakantie op aan verven.


Ik heb regelmatig een kleine pauze ingelast voor een bak koffie of een boterham (krentenbol!), maar net na vieren dacht ik klaar met verven te zijn en zat ik even buiten op het bankje met koffie. Wat denk je? kijk ik naar boven, zie ik een vergeten hoekje. De verfpot maar weer gepakt.........

Nu moet het verven genoeg zijn, ik moet nog bekijken wat we gaan eten vanavond.
Morgen werk ik de hele dag, dus kan er niet geverfd worden. Smorgens heb ik een leesvereniging, waarvoor ik nog een leesonderwerp moet zoeken  (oeps) en smiddags een koersbalvereniging.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed allemaal zeg... en, wordt het mooi??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van donkerbruin naar wit klinkt prachtig. Het wordt vast heel erg fris.

    BeantwoordenVerwijderen