maandag 11 juni 2012

Van C1000 naar Jumbo, moet dat nou echt??
Meestal ga ik naar de C1000, die is bij mij heel dichtbij en doe ik op de fiets. Ik vind het een fijne winkel; fijne mensen en goeie producten. Zelfs die van het C-merk of de bekende rood-witte budgetmerken zijn goed. Die C1000 gaat er dus weg en wordt Jumbo. Daar ben ik helemaal niet blij mee!

Vorige week naar de Jumbo geweest verderop in onze stad. Ik kom er niet zo heel vaak. Ik kijk bijna wekelijks welke aanbiedingen er zijn. Jumbo wordt ook wel bekeken, maar meestal is er wel een andere supermarkt goedkoper met dat artikel.
Ik maak een lijstje met de supermarktaanbiedingen en van andere winkels. Dat wil niet zeggen dat ik dan ook alles haal wat ik opschrijf, maar het geeft een goed idee voor het totaaloverzicht. Maar goed, vorige week was ik dus in de Jumbo voor mijn wekelijkse boodschappen. Ik moest daar in de buurt zijn en haalde er alles tegelijk. Wat is me dat tegengevallen. Hun huismerk is soms duurder dan een gangbaar merk. Het budgetmerk ligt er meestal niet eens. Dus ben ik duur uit daar. En dat komt bij mij om de hoek. Kan ik het nog tegenhouden?

Het merk C1000 mag wat mij betreft wel blijven.
Dat de inkomsten dan naar dezelfde Jumbopot gaan, maakt mij niet uit. Als het C1000 concept maar blijft!


Gelukkig blijven de medewerkers wel dezelfde.

Is er bij jullie al bekend wannéér jouw C1000 gaat veranderen?

6 opmerkingen:

 1. Ik ken het! Ik deed altijd eerst mijn boodschappen bij de Aldi, en stak dan met dezelfde kar het pleintje over om de rest bij de Jumbo te halen. Aldi blijft goedkoper.

  Siebrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de E-producten (zoiets als euroshopper) bij Jumbo heel goed, en meestal liggen die er ook.
  Ik ben benieuwd hoe ze het in onze plaats doen. We hebben dus een Jumbo en ook twee C1000. Daar kom ik zelden. Die vind ik weer duur en als er aanbiedingen zijn dan is het meestal op.
  Het is ook maar net welke producten je koopt denk ik.
  Bij Jumbo koop ik tarvo brood, pinda's, groente uit de vriezer, tofu, peulvruchten, dadels.

  Groetjes, VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet het nog niet. Wel is er recent een Super de Boer omgetoverd in een Jumbo, en is de layout helemaal vernacheld. Echt een heel vervelende winkel, met een hele smalle ingang, die claustrofobisch aanvoelt.

  Maar ik heb wel het idee dat de Jumbo goedkoper is dan de C1000.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier zijn we juist heel positief over de Jumbo, ik heb het idee dat C1000 juist duurder is. Het ligt denk ik ook aan de produkten die je koopt, zoals veggieMo ook al zegt. Hier in de buurt is laatst ook een Super de Boer omgetoverd in een Jumbo en dat scheelt heel veel in kosten, Jumbo is echt goedkoper.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ook ik ben juist van mening dat jumbo veel en veel goedkoper is als je voor het b merk gaat bij jumbo, het huismerk is inderdaad niet echt goedkoper,maar er is dus nog een goedkoper alternatief, al moet je daar wel voor door de knieen, maar de c1000 die bij mij oploopafstand zit is duur, vaak lege schappen , dus ga ik liever naar de jumbo, bovendien hebben ze daar ook niet van die vreselijke acties waarbij je als je veel uitgeeft allerlei milieubelastende rommel krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen