woensdag 20 november 2013

Piet, kom je me helpen?

Ik kom maar niet in de sinterklaasstemming. We hebben al weken geleden lootje getrokken zodat je lekker ruim de tijd had om voor diegene te kijken.  En toch....
Ik ben op zoek geweest, heb al wel wat ingeslagen. Klein grut.  Het staat nu ergens in een hoekje. Te wachten tot ik er mee aan de gang ga. We vieren het al op 30 november! Ik heb nog niet eens een hoofdcadeau. Ik denk dat ik maar eens overal mijn oren te luisteren moet leggen voor een goed idee..
Ik kan er natuurlijk niet al te veel over loslaten, wie weet leest hij of zij ook mee met wat ik schrijf...
We vieren sinterklaas op 30 november. We hebben nog overlegd of we het bedrag op 15,- of 20,- zouden doen. Er is toch gekozen voor 20,-. Een behoorlijk bedrag vind ik zelf.

Ik heb nog helemaal geen inspiratie voor een surprise of gedicht. Ik wil er niet tot het laatst mee wachten. Ik denk dat ik de CD met sinterklaasliedjes maar eens aan moet zetten of zo. Vaak is het ook wel zo dat als je er echt voor gaat zitten, het wel weer lukt. Maar nu heb ik er tijd voor en is de inspiratie er nog niet.
Even er naar op zoek dan maar?Ben jij al in sinterklaasstemming? Hoe vieren jullie sinterklaas? Wat doe jij om in de stemming te komen? Voor welk bedrag hebben jullie afgesproken? Geven jullie als ouders naast het lootje trekken nog iets extra's?  Zelf doen wij dat niet en houden we het bij het lootje trekken. Vorig jaar heb ik nog wel eens onverwachts een schoen gevuld met een chocoladeletter. Wie weet wat er dit jaar nog gebeurt.

5 opmerkingen:

 1. Wij hebben lootjes getrokken met onze volwassen kinderen en kopen iets voor 10,- en maken er een gedicht en surprise bij. En ook hier is de st klaas stemming nog niet gearriveerd ! vr groet Margreeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor 5 euro kun je ook heel goed slagen bij action/xenos, het moet wel leuk blijven een kleinigheidje en een gezellige avond maken het sinterklaasfeest groots (is onze mening) http://sinterklaas.startpagina.nl/ hier doe je vast wel inspiratie op! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o je hebt nog wel even hoor wij doen ook een lootje van 15 euro is genoeg vind ik maar wel een surprise en een gedicht en eerlijk gezegd de lootjes zijn getrokken maar veel verder ben ik ook nog niet nou succes maar misschien een beetje zingen van die sint over de daken , kom je vast wel in de stemming :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben jaren het Sint feest gevierd maar nu onze jongste10 jaar is doen we het niet meer. Beide kinderen krijgen een chocolade letter en een december kalender, wat ik al in huis heb. Morgen worden er nog wel lootjes getrokken in de klas bij jongste en dan gaan we een leuke surprise maken. Met kerst doen we ook niets trouwens. Groet Marion ps. sinterklaasliedjes luisteren helpt wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nadat het me een paar jaar achter elkaar overviel, heb ik nu alle cadeautjes al klaar! Om in de stemming te kopen helpt sinterklaasmuziek bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen