vrijdag 24 januari 2014

postcodeloterij voordeelagenda

Ik ben lid van de postcodeloterij. Tja iedere gek z'n gebrek toch? Nou, (een van) de mijne is dat ik lid ben van de postcodeloterij. Ik wou het eens een jaartje proberen.

Van de postcodeloterij sturen ze al enkele jaren een dikke voordeelagenda. Ik heb me hier dan ook op verheugd. verheugd is misschien een wat groot woord, maar ik was er wel benieuwd naar. Zouden er ook voordeeltjes voor mij in zitten? En ik kan m mooi gebruiken naast de gezins-afsprakenkalender die ik zelf maak. Ideaal om op te schrijven wanneer ik iets belangrijks moet gaan doen of gedaan heb.

Dacht ik.
Tot op vandaag heb ik m nog niet. Ik heb wel een paar keer op hun site gekeken of ik het wel goed had gezien. Was het wel een voordeelagenda voor 2014? Ja hoor, het staat er echt; 2014
Toen ben ik maar eens gaan rondvragen aan familieleden en collega's die meespelen. Maar ook daar hoorde ik weinig mensen die de agenda al ontvangen hadden.
Op 23 december heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb er een mailtje aan gewaagd naar hun klantenservice. Het antwoordmailtje schreef dat ik binnen 10 werkdagen antwoord zou krijgen op mijn vraag.
Op 14 januari kreeg ik dat antwoord. Ze vonden het heel vervelend dat ik de agenda niet had ontvangen en ik zou m binnen 2 weken toegestuurd krijgen. Tot op vandaag heb ik nog niets ontvangen.
Ik geef toe, misschien ben ik wel erg ongeduldig want ja, die 2 weken zijn nu nog niet voorbij, dat is dinsdag pas.
Ondertussen is de eerste maand van 2014 wel bijna voorbij!

Mijn eerste ervaringen met de postcodeloterij zijn dus nog niet zo goed verlopen. En nu ik dit zo publiceer kom ik misschien wel op "de zwarte lijst".  Zo'n mopperkont gaan wij toch geen echte prijzen uitreiken? Nou ja, ik ga er maar van uit dat dit niet kan, er zal wel een notaris aan verbonden zijn. Neem ik aan.

Ik "hoor" mijn manager nu zeggen; Denk aan ANNA: Altijd Navragen, Nooit Aannemen. Kende je die?

Heb jij, als je deelneemt, wel die agenda gekregen? Heb jij actie ondernomen?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb hem vorig jaar gekregen en meteen weggegeven, zelf kan ik niets met de bonnen en als agenda had ik er ook weinig aan. dan liever een ander plezier doen voor de bonnen. Nu opgezegd ivm verhuizing, durfde eindelijk na jaren me af vragen wat als?

  Ik ben naar Zeeland verhuisd en zou toch behoorlijk de pest in hebben gehad als ik in Vrouwenpolder was gaan wonen en dus geen prijs zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die bonnen zijn over het algemeen het hele jaar geldig en niet in een bepaalde maand. Ik heb 'm al sinds december in huis, via mijn vader want zelf speel ik niet mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook in December ontvangen. Ik geef hem weg. Gewoon nog eens vragen. Succes Marry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook in december ontvangen. Meestal gebruik ik maar een paar bonnetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ook in december voor het eerst gaan deelnemen, 2 weken terug eens een mailtje gestuurd waar ons cadeautje blijft, tot nu toe nog niet eens een mail terug ontvangen, dus ook wij hebben niet erg goede eerste ervaringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In december ontvangen en weer verkocht op Marktplaats. Ik hoorde vorig jaar dat er grote vraag is naar de bonnen dus de agenda voor een paar euro's verkocht. Niet om rijk van te worden maar voor mijn diverse steunfondsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naschrift, misschien is hij "verdwenen" bij de post. Het is een heel duidelijke postcodeloterijverpakking. In de verpakking van agenda 2013 heb ik iets anders verstuurd en dat is nooit aangekomen. dit keer heb ik laten laten zien dat het niet van de loterij kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eerlijk is eerlijk:
  Ik heb de agenda ontvangen! Op de dinsdag 28 januari. Precies 14 dagen na hun mailtje. Ik heb de agenda gelijk in gebruik genomen, want ik vind m toch handiger dan wat ik tot nu toe gebruikte.

  BeantwoordenVerwijderen