maandag 28 april 2014

Loterij opgezegdLoterij opgezegd.

Ik heb sinds kort elke maand prijs! Elke maand "win" ik ….gut, hoeveel betaalde ik eigenlijk per maand?

De loterij waarmee ik elke maand automatisch meespeelde heb ik opgezegd. Vanaf mei speel ik niet meer mee. Heb ik geen kans meer op de straatprijs, de beker ijs of het grote geld. 

Mevrouw, weet u zeker dat u komende maand wilt stoppen? In mei hebben we een hele grote actie waarmee u alleen in mei deze grote prijs kunt winnen. O, kan ik dan ook nu alvast opgegeven dat ik na mei wil stoppen? Nee mevrouw, dan moet u later even opnieuw bellen. (En er dan van uit gaan dat de meesten dat wel weer minstens een poos vergeten.?)

Ik heb doorgezet en ben er mee gestopt. De loterij opgezegd en bespaar hiermee elke maand minstens een tientje. 

Wie heeft er ooit wel eens een flinke prijs gewonnen met een loterij? Wat heb je er mee gedaan?
 
 Laatst heb ik eens een prijs-je gewonnen. Met een rad van fortuin. Ik won toen een fles rosé. Aan loten was ik eerlijk gezegd al meer kwijt… dus….Een goed doel gesteund dan maar. De fles rosé heb ik weggegeven, ik heb het nog nooit geproefd.

2 opmerkingen:

  1. En nu niet meer kijken of er in mei iets op gevallen is hoor.
    Zelf heb ik nooit meer dan 2x 25 euro gewonnen. Kennissen hadden eens 25.000,00 vlak voor verhuizing dat kwam ze mooi uit. Door alle rompslomp waren ze vergeten de loterij naar hun nieuwe adres te veranderen en 3 maanden later viel er een auto op. Het kan dus wel en de duivel schijt kennelijk altijd op de grote hoop.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een tijdje geleden heb ik ook opgezegd en daar heb ik toen best een beetje moeite mee gehad. Het is een rot loterij. Een soort van gijzeling eigenlijk. Als bij ons de grote straatprijs valt, ga ik bij de uitreiking ff een paar dagen weg. Ik gun het mijn buren echt wel maar wat ik echt rot vond aan deze loterij, is dat waarschijnlijk een aantal mensen zullen verhuizen als ze veel geld winnen. En op die manier zou deze loterij toch behoorlijk invloed hebben op mijn leven. Ik woon namelijk in een hele leuke straat met hele aardige mensen. Persoonlijk vind ik dat deze loterij verboden zou moeten worden. Heel goed dat je opgezegd hebt! dat zouden veel meer mensen moeten doen!

    BeantwoordenVerwijderen