zaterdag 28 juni 2014

Gewonnen! Appeltjeskoffer.

Zaterdag werd ik gebeld door mijn buurtsupermarkt. Ik was niet thuis, was er net boodschappen aan het doen. De C1000 had gebeld; ik had iets van een koffer gewonnen?
Ik wist gelijk waar dochter en schoonmoeder het over hadden.

In de winkel was een tijdje geleden een actie van de Hak; Bij de potgroenten stond een mooie 3 delige kofferset met een appeltjesprint. Leuk! Vooral de kleinste, het vliegtuigkoffertje vond ik erg leuk. Bij aankoop van enkele potten Hak moest je je kassabon in een doos doen met je adresgegevens er op. In deze winkel kon je deze koffers ook winnen.
Ik heb meegedaan aan de actie, ik kon het toch proberen? Dus hup, naam en adres op de kassabon en in de bus. Ik had al weer eens rondgekeken in de winkel, want de koffers waren ondertussen verdwenen en ik had geen bord gezien met namen van prijswinnaars.

Diezelfde middag ben ik nog teruggegaan naar de winkel. Lopend, want die grote koffers, konden niet mee achterop de fiets. Met de auto wilde ik niet, veel te veel drukte op zaterdagmiddag 5 uur.

De filiaalbeheerder vertelde me dat hij de koffers verdeeld had, zodat er 3 mensen een prijs hadden gewonnen. Ik reageerde gelijk spontaan met een "dat is een heel goed plan!" Toen wist ik nog niet welke koffer ik zou winnen, wel hoopte ik op het kleinste koffertje. Laat hij nou ook nog met dat kleinste koffertje aan komen zetten. Ik ben er echt blij mee! En die grote koffers hoeven van mij er niet eens bij. Ik ben dus nu extra blij met zijn keuze om het te verdelen.
Dit is 'm!
Foto: Net dit vliegtuigkoffertje gewonnen bij mijn C1000 en Hak. Blij mee!
Eerlijk gezegd hadden ze me niet blijer kunnen maken dan met t winnen van dit ene koffertje.
En leuk toch, die appeltjes er op? Past wel bij me. Ook al noemen ze me nu hier t appelvrouwtje. Ik vind m zó leuk!


5 opmerkingen:

 1. Wat 'n gaaf koffertje! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. snoep verstandig was het toch ?? maar idd heel leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een smakelijk koffertje. Heel erg leuk inderdaad. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LeuK! Ideaal koffertje. Zou ik ook heel blij mee zijn. Gefeliciteerd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen