maandag 4 augustus 2014

Kamer gezocht in Groningen.

Dochter zit al 3 jaar op kamers in Groningen. 3 jaar op hetzelfde adres, de Schoolholm. Heeft het daar zo goed naar haar zin dat haar vriend nu ook die kant op wil. Ze zijn al 4 jaar samen. Hij laat een studentenappartement in Amstelveen achter zich en wil zich ook een jaar in Groningen vestigen. Het is hun laatste studiejaar in Groningen. De kamer waar dochter nu woont is te klein voor 2. Ze zoeken er nu een kamer, liefst ook in de buurt van de binnenstad.
Natuurlijk zijn ze online al veel aan het kijken op kamers.nl en kamernet.nl en dat soort sites. Maar soms vind je een kamer via - via. Dus vandaar dit berichtje hier. Wie heeft of weet een kamer in Groningen?

Je kunt gewoon reageren via deze site. Of stuur de link van deze site door naar Groningers die je kent, wie weet kennen zij weer iemand die....
Alvast bedankt voor het meedenken.

3 opmerkingen:

 1. Goed idee om je blog hier voor te gebruiken! Onze zoon zoekt nog een kamer in Amsterdam voor 1 jaar. Hij zit nu in enschede en die kamer komt dus leeg.
  Amsterdam is zo moeilijk iets te vinden en duur dat het daar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter studeert al jaren in Groningen. Chr. woningvereniging Patrimonium heeft een aantal flats waar bijna allemaal studenten in wonen, waar onderling ook heel veel wordt geruild./doorgeschoven als er een plekje open is Misschien via een studentenvereniging proberen of gewoon via Patrimonium? Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet niet of je dochter en ook haar vriend facebook hebben maar misschien is het een idee dat ze daar een oproep doen en vragen of de facebookvrienden het bericht willen delen. Mijn neefje heeft dat zo ook gedaan en is inmiddels geslaagd voor een kamer.

  BeantwoordenVerwijderen