woensdag 28 januari 2015

DVD speler met kuren.

Ik heb hier al eens eerder geschreven over onze DVD speler en home cinemaset. Al een tijdje terug vond ik een losse DVDspeler op zolder. (Vaak is een mens veel rijker dan hij denkt..) Vanmiddag heb ik een tweede poging gedaan om deze aangesloten te krijgen op mijn andere apparatuur. Dat moet toch met elkaar te verbinden zijn? Eerst t apparaat extra aangesloten. De DVD lijkt afgespeeld te worden, maar de film komt niet door op tv. Later de oude DVDspeler vervangen door deze losse DVDspeler. Ook geen succes. Krijg ik alleen een blauw scherm. Dus alles maar weer losgekoppeld en op de oude manier aangesloten.
Wat frustrerend kan dit zijn!

Ik heb toch het vermoeden dat het een kwestie is van een stekkertje verkeerd aangesloten. Maar ja, welke? Domweg doorproberen zou je zo zeggen. Maar daar is onze kast niet echt geschikt voor. Het staat allemaal zo ingepakt en dichtgebouwd dat ik net nergens bij kan. Deze apparatuur staat nu in een computerkast. Dit is een kleinere kast als het grote dressoir wat we eerst beneden hadden, maar eigenlijk heel onhandig.

Om het dressoir weer naar beneden te halen is ook niet echt een succes, want waar moet de bench van de hond dan weer staan? Nu ligt de hond naast de tv - computerkast. En waar moet ik dan alle administratie dan laten die nu in het dressoir ligt? Lastig hoor als je aan de ene kant veel meubels hebt, maar het eigenlijk net niet is wat bij je huis past. Verkopen en iets nieuws aanschaffen? De verkoop lukt niet. Wie wil er nu nog grenenhout? En om iets anders aan te schaffen, daar ben je toch al snel weer meer kwijt dan je hebt opgehaald met de verkoop.
En dan zullen we een andere kast voor de tv gekocht hebben.... Dan begeeft t ouwetje het en kopen we weer een heel ander tv systeem in huis waarvoor we die kast niet nodig hebben...
Gedoe....

Ik ga de kip maar eens in de oven zetten. Die doet het tenminste gewoon.

1 opmerking:

  1. Je kunt grenenhout heel goed verven met krijtverf (zonder eerst te hoeven schuren), mocht je het kastje een ander uiterlijk willen geven.
    Succes met de stekkertjes en draadjes.

    BeantwoordenVerwijderen