dinsdag 23 juni 2015

Eitje erbij?

Afgelopen zondag was het vaderdag.
Smorgens moest ik werken tot half 2. Smiddags hadden we zelf bezoek van onze kinderen. Op bezoek gaan bij onze vaders is daarom een dagje uitgesteld. Maandagmiddag de ene vader en dinsdagmorgen de andere vader. Natuurlijk "hoor" je eigenlijk op vaderdag zelf te komen, maar dat zou zo'n gejaag worden dat je dan nog niet echt aandacht kunt geven.
Voor beide vaders hadden we een leuke attentie gekocht.

Wij zaten een beetje ruim in de eieren dus hebben we voor elk ook een bakje eieren meegenomen. Eigenlijk best maf; een gezin met 2 grote kinderen en maar 2 kippen en toch ruim in de eieren zitten. Dat geeft al aan dat we weinig ei eten. Zoon wil nog wel eens een eitje bakken en die is een tijdje weggeweest, dus werd er minder gebakken.
Eieren over, maar hoe geef je die weg?

Met een wegwerpschaaltje, een handvol stro en wat cadeaufolie is van een simpel eitje toch wat leuks te maken. En zeg nou eerlijk... Is toch veel leuker om erbij te krijgen als in zo'n kartonnen doosje? Ik bewaar de doosjes wel, voor als het wel een keertje compact met iemand mee moet. Daar geniet ik nou van, om van "niks" toch iets leuks te maken.

2 opmerkingen: