13 augustus 2015

Bingo.

Onlangs op stap geweest voor wat extra prijzen voor de bingo op mijn werk.

Meestal doet iemand anders dit, maar ik heb t even overgenomen omdat zij ziek is. Er waren al veel prijzen als douchegel en toiletartikelen, dus die hoefde ik niet meer te halen. Advokaat en chocolade zijn ook altijd favoriete prijzen.


Deze prijzen zijn afkomstig uit verschillende winkels. Dus je bent er wel even zoet mee.
En dan heb ik altijd t dilemma; kan ik n deel van deze tijd schrijven of zal ik daar vrijwilligerswerk van maken? Dat is nu zo voor de inkoop van de bingoprijzen, maar ook voor de inkoop van de bloemen voor het bloemschikken, spullen voor koken, bakken of creatieve activiteiten.
Wat zou jij doen?

De bingo is gistermiddag geweest. Er waren minder deelnemers dan gebruikelijk, maar dat komt onder andere door de vakanties denk ik. Wel is het  heel leuk om verschillen te zien in omgaan met de spanning van een bijna bingo. Er was ook een gezin met jonge kinderen. Ouderen worden steeds stiller als het spannend wordt, de kinderen zaten op hun stoel te stuiteren van de spanning. Oud en jong speelt samen hetzelfde spel . Zo mooi om te zien hoe goed dat samen gaat.
Zou fijn zijn als dat meer gaat gebeuren.


4 opmerkingen:

  1. Het is geen vrijwilligerswerk, het is gewoon werk. Onderdeel om een door de organisatie geboden activiteit te kunnen doen. Zonder prijzen geen bingo, het gaat niet om het kopen van een beterschapskaartje voor een collega. Dat doe je vrijwillig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou het denk ik ook gewoon als werk zien, het is tenslotte werkgerelateerd. Maar wel leuk zeg, dat jong en oud zo met elkaar bezig zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat bingo zo aanslaat voor verschillende leeftijdsgroepen! Fijne prijzen heb je gekocht trouwens. Die zijn leuk om te winnen denk ik.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik reageer maar even zo, hoop dat het berichtje toch bij je aan komt. Ik lees je blogs altijd met veel plezier. Herkenning wbt werk is groot. Ik ben bezig een thema dag koningshuis Engeland te organiseren. Maar ik zoek nog een bingo verhaal over dit onderwerp. Heb jij misschien een idee waar ik dit kan vinden?
    Ik hoop nog lang van je blogs te kunnen blijven genieten!

    BeantwoordenVerwijderen