woensdag 23 december 2015

Kerstkaarten zijn nu echt allemaal de deur uit.

Ik heb ze toch wel zelf gemaakt, de kerstkaarten. Eerst twijfelde ik of ik het wel zou doen, maar ach, na een middagje frobelen met vriendin hadden we al een leuk stapeltje. Daarna ben ik ermee doorgegaan tot we genoeg hadden voor idereen.
Er kwamen steeds meer namen op het lijstje staan van mensen die we er eentje wilden sturen.
Tijdens het maken van de kerstkaarten zag de keukentafel er even een beetje voller uit.


Ben ook lekker slim bezig geweest. Heb wel een foto gemaakt van hoe mijn tafel er tijdenshet knutselen uit zag, maar geen foto's van de kaarten die er gemaakt zijn. Juist van de kaart van oude postzegels had ik even een foto moeten maken. Dan had je in een blik gezien hoe ze geworden zijn. Van oude postzegels had ik een boompje geplakt op de voorkant van de kaart. Dan probeer ik het maar uit te leggen.
Je neemt een oude bruine Beatrix zegel die je onderin plakt als boomstam. Dan zoek je leuke gekleurde zegels en die plak je er trapsgewijs op. Onderaan breed en naar de top steeds smaller. Daarna het boompje versieren met van die zilver of goudkleurige kaartenmaakstickertjes. Je hebt ze met teksten, maar ook met slingertjes, kerstfiguurtjes en dat frutselspul. Ik vind ze wel geinig geworden.

Vanmiddag kwam ik nog 1 kerstkaart tegen. Van een collega. Ik dacht dat ik ze allemaal de deur uit had. Ben dus speciaal nog even langs het werk gefietst om deze op de post te doen zodat een collega deze morgen toch nog krijgt. Zijn er 2 collega's in die ruimte en we komen aan de praat. De enveloppe is geschreven voor de interne post, maar daarna is deze op de tafel blijven liggen....Ik hoop dat die 2 collega's m gevonden hebben. Telefonisch kreeg ik ze niet meer te pakken vanmiddag om het ze te vragen.

Af en toe.....Ben ik blij dat m'n hoofd nog vast zit...kan ik die in ieder geval niet vergeten.  ;-)

1 opmerking:

  1. Leuk zeg, zelf kaarten gemaakt! Heb ik zelf ook weer 's een keer gedaan dit jaar.... Lijkt me erg leuk die kaart met oude postzegels!

    BeantwoordenVerwijderen