woensdag 10 februari 2016

Toch nog verkocht!

Vanavond hebben we het pak verkocht! Het gala kostuum van zoon.
Het heeft al een paar keer eerder op de verkoopsite gestaan. Een keer eerder is er iemand komen passen. Die vond m te klein. Vanavond kwam er weer een zoon met moeder passen. Vrijdag al zou hij het gala hebben. Gelukkig paste het pak hem en is hij er héél gelukkig mee!
Zo is het leuk om iets te verkopen. Niet voor de hoofdprijs, maar er iemand echt blij mee maken. Al is het is niet gratis de deur uit gegaan. Daardoor heeft zoonlief nu weer wat zakgeld.
Ik hoop dat dit een eerste aanzet voor hem is om nu zelf advertenties op de verkoopsite te gaan zetten. Hij heeft veel spullen liggen "in de bewaar.." Kan best weg. Vind ik.

Eén verkoop zet toch wel aan om nog eens naar mijn eigen spullen te kijken. Ik had vanmiddag al wat boerenbont kop en schotels op de site gezet.


Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor hier reacties op komen. Ik loop nog wel ee3ns door het huis heen; Wat kan er weg? Maar ja, de jongste twee kunnen nog op kamers gaan en dan toch ineens dat matras of portable tv willen hebben. Dan is t wel fijn dat dat nog even "in de bewaar"heeft gestaan. Al hebben we ondertussen 4 matrassen in de bewaar staan. Iemand nog een matras nodig?

Koop of verkoop jij wel eens zelf iets?

7 opmerkingen:

 1. Ik doe het regelmatig en meestal met succes. Soms snel, maar soms moet ik het ook wel een aantal keer herplaatsen. En altijd leuk als je er iemand blij mee maakt vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kinderen kregen hun eigen bed en matras mee als ze op kamers gingen. Thuis is een logeerbed en heul veel kampeerspullen. Spullen in de bewaar, mochten ze zelf op hun kamer bewaren. Meestal is de kamer thuis groter dan de kamer die ze later huren, dus kunnen ze vast leren omgaan met de weinige ruimte. Bv, bed op klossen zodat er meer bergruimte onder is. Ja, de laatste jaartjes thuis oefenen ze echt al een beetje of ze op kamers zijn, met af en toe wasje draaien en zelf koken. Zo weet ik ook dat ze het wel redden op kamers.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook zo leuk om een bedankmailtje te ontvangen als je iets hebt opgestuurd via MP.
  Buiten de onzin biedingen en niet terug reageerders is MP vooral geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Hallo Knutselpret. De boerenbonte kopjes kun je hier vinden; http://link.marktplaats.nl/m1019937662
   Zie ik je daar? Je kunt ook contact opnemen via de mail die links in mijn blog staat.

   Verwijderen
 5. Ik zou het heel graag een keer willen proberen want het lijkt me heel leuk om op die manier iets te verdienen. Leuke blog hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een keurig pak. Fijn dat je er iemand blij mee hebt kunnen maken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen