dinsdag 22 maart 2016

Een ander kleurtje, verder weinig nieuws.

Een ander kleurtje, verder weinig nieuws.
Gisteravond ben ik voor het eerst sinds jaren weer eens naar een Tupperware avond geweest. Schoondochter had me uitgenodigd. Dan zeg je toch geen nee?

Ik was wat later...Gelukkig is er Watsapp en heeft ze me even gevraagd of ik nog zou komen. Ik zat lekker op de bank met n bakje koffie. 's Middags had ik er nog aan gedacht, maar 's avonds straal vergeten! Dus na t berichtje de koffie laten staan, jas aan en gauw op de fiets. Daardoor natuurlijk mijn kapotte deksels vergeten mee te nemen. Van de ruimtespaarders heb ik enkele deksels kapot.

Die ruimtespaarders heb ik niet meer op de tafel zien staan.. Hebben ze die nog wel in de collectie? Geen idee.
Natuurlijk hadden ze wel enkele nieuwe dingen. Ze hebben nu ook allerlei apparaatjes om te hakken of te snijden. Maar daar heb ik mijn eigen apparaatjes voor. Ik ben nog steeds erg blij met mijn roomwitte magnetronschaaltjes! Ik gebruik ze veel. Een hele lieve, onbekend gebleven lezeres heeft me deze toegestuurd.

Ik blijf het een duur merk vinden.
Maar heb me toch weer laten verleiden... ;-(


De bovenste 3 schaaltjes. Net zo'n tussenmaatje.
Wel een leuke bijkomstigheid is dat ik nu weer even heb kunnen kijken hoe je ook al weer advokaat maakt. Dat hebben we gisteren gedaan. Ik had net vorige week in gedachten dat ik eens moest uitzoeken hoe je ook alweer advokaat moest maken.
Nou zo dus;En in de catalogus van dit half jaar stond een leuk receptje van een flan die ik vanavond gelijk gemaakt heb. Spekjes, geraspte wortel, parmezaanse kaas, room en eieren in een cakevormpje. Lekker!

Ben jij wel eens bij zo'n Tupperware avond geweest? Is dat al lang geleden? Is er iets van dit merk wat jij erg graag van ze zou willen hebben?


2 opmerkingen:

  1. Ja het is duur, maar als de kwalitiet nog hetzelfde is als ruim 40 jaar geleden , wel de moeite waard om aan te schaffen. Mijn moeder kocht toen voor het eerst iets van tuppereware en heeft dat meer dan 20 jaar met veel plezier gebruikt. We hadden een zeer grote moestuin en zij deed veel van de opbrengst in de vriezer. Zelf heb ik opgebruikt wat er nog was toen zij naar een verzorgingstehuis ging . Nieuwe dingen koop ik niet meer , aangezien ik af wil van het gebruik van plastic

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er eigenlijk nog nooit geweest. Maar ik koop soms Tupperware bij de kringloopwinkel.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen