zondag 11 maart 2018

Nieuwe mogelijkheden om je TV te moderniseren.

Ik heb nieuwe mogelijkheden voor op mijn tv ontdekt! En misschien lukt dit ook wel bij jouw tv. Ik ben er zo blij mee dat ik het jou ook wil vertellen. Het is geen promotiepraatje waar ik voor betaald wordt. Dat schijnt ook wel eens te gebeuren onder bloggers, maar dat is dit dus niet.

Wij hebben deze tv gekregen omdat de vorige eigenaar het miste om Netflix te kunnen kijken of het internet op tv. Hij heeft daarom een tv gekocht waarbij dit wel in de tv was ingebouwd. Wij kregen zijn oude tv.
Een tijdje terug zag ik een apparaat voorbij komen waarbij dit allemaal wel op je tv zou kunnen. Ik kon me er toen niet echt in verdiepen. Ik heb geen flauw idee waar ik 'm toen ben tegengekomen. Op tv? In een blad? In een folder?
Vorige week zag ik 'm bij iemand in gebruik. En heb ik dit een beetje uit kunnen proberen.
Kort daarna heb ik 'm zelf ook besteld en in gebruik genomen. Ik had nog een waardebon liggen van het kerstpakket, dus die kon ik er mooi voor gebruiken.

Chromecast. plaatje van internet


Het is een schijfje wat je zó bij de tv aansluit bij een HDMI ingang. Die vind je vaak achterop de tv. Voor je besteld moet je dus even kijken of je dit op je tv hebt. Daarna download je een app op je mobieltje, waardoor je mobieltje een soort afstandbediening wordt voor je tv. WErkt allemaal heel makkelijk!
We hebben nu al een paar dagen via Youtube geluisterd naar Brian Doerksen en Michael W Smith. Via zoon kunnen we ook films van Netflix kijken. Gisteravond heerlijk naar een mooie film gekeken zónder al die vreselijke reclame's. Ik denk dat ik nog lang niet alle functies heb ontdekt van dit ding, maar ben er nu al wel blij mee!

Dit apparaatje kostte me maar 39,- dus dat is goed te doen.Voor Netflix of Videoland heb je wel een abonnement nodig.
Heb ik je interesse gewekt, dan kun je mij er naar vragen. Wil je 'm zelf gelijk bestellen, dan kan dit via onderstaande link.
(En dan krijg ik wel een bonus, omdat je dit dan via mij bestelt.)