zondag 21 april 2019

Naar de bollen! Da's hier om de hoek.

Allereerst wens ik je een hele gezegende Pasen!

Om Pasen met familie te vieren zijn wij vanmorgen naar Zeewolde gereden. Dit ligt zo dichtbij dat we het ook zouden kunnen fietsen met dit mooie weer. We hebben dat maar niet gedaan omdat we ook nog naar Epe wilden.
Van schoonmoeder in Zeewolde zijn wij met een omweggetje naar vader in Epe gereden. Zo konden we toch nog iets mee krijgen van de vele tulpenvelden in de Flevopolder.
Dat is zó mooi!
Al die kleuren!
Het trekt dan ook elk jaar meer toeristen naar de polder.
Uit de velden blijven blijkt voor velen toch wel erg moeilijk.

Nabij Lelystad wordt een vliegveld gebouwd. Hiertegen is veel protest omdat de vliegtuigen vrij laag over de Veluwe zullen vliegen. Dat gaat veel geluidsoverlast geven.

Vandaag mochten we een laagvlieger bewonderen zonder geluidsoverlast.Prachtig om te zien. Hij bleef ook vrij lang naast de auto vliegen. alle tijd om deze foto te maken.

4 opmerkingen:

 1. Reden daar gister ook, en het was ook echt genieten! Maar het zorgt ook voor vervelende verkeerssituaties. We konden onze voorganger ternauwernood ontwijken omdat meneer in ene bedacht dat hij op de rem moest om de bollenvelden te bekijken. Dat was even minder...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig hier dus ook om de hoek :) ik zag idd op fb ook al foto's langs komen van mensen midden in een bollenveld !! dat mensen dat niet snappen dat dat niet de bedoeling is :((

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkelijk prachtig! Wat een schitterende kleuren en bloemen op die velden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig. Wij zijn er ook geweest gister. Bij Swifterbant gefietst en lekker rustig.

  BeantwoordenVerwijderen