zondag 3 juli 2011

elsrijdwepuzzdst

Oplossing; Wedstrijdpuzzels.
 Dit weekend heb ik enkele puzzels opgelost en de oplossing gepost, gemaild of gebeld. Hier in huis zijn een paar fanatieke puzzelaars en ik heb de oplossingen dus ingestuurd. Ik doe dat wel vaker, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit iets gewonnen heb hiervoor.

Of toch? Lang, heel lang geleden kreeg ik eens een x-box spel toegestuurd die ik eens gewonnen had, maar tot op vandaag weet ik nog steeds niet waarmee ik die nou gewonnen had. Ook heb ik eens een set glazen ovenschalen gewonnen voor een recept dat ik had ingestuurd. Als ik me goed herinner was dat voor een recept van knolookbrood, heerlijk bij gourmetten. Of om tosti's van te maken. Het recept?

KNOFLOOKBROOD
Je maakt witbrood in de broodbakmachine zoals je zelf gewend bent. Er is alleen 1 belangrijke toevoeging die je erbij moet doen aan het begin van het bakprogramma; Een zakje mix voor kruidenboter knoflook. Dit brood is dan de volgende dag het lekkerst. Normaal is zelfgebakken brood het lekkerst op de dag zelf, liefst nog warm uit de machine, maar dit brood heeft de volgende dag nog sterker die kruidensmaak. Dit is dan heerlijk om kaas op te laten smelten onder de grill van het gourmetstel, of om er tostis met kaas van te maken. Heerlijk. En lekker eenvoudig.

Maar even terug naar de puzzels, ik heb er weer enkele opgestuurd. Wordt dat eigenlijk veel gedaan, puzzels insturen? Ik heb geen idee. Het is wel zo dat ik alleen die puzzels instuur waarvan ik denk dat ik blij ben om die prijs te winnen. Een prijs winnen waar niemand hier iets aan heeft, dan is het nog niet leuk. Ik verwacht niet om echt iets te winnen, maar het zou wel eens een keertje leuk zijn. Dan horen jullie dat vast wel.
Goed weekend verder.

3 opmerkingen:

 1. Bij ons thuis werd het vroeger ook heel enthousiast gedaan. Ik heb één keer een pocketboekje gewonnen.

  Leuk dat recept voor knoflookbrood. Ik heb vorige week een pakje broodmix meegenomen, ook met kruiden erin. gewoon voor in de oven. Je hoort wel via mijn blog of dat lukte.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeger (als kind) deed ik veel aan wedstrijdpuzzels mee, nu niet meer... weet niet waarom niet, er is altijd wel iets leuks te winnen. Als je niet meedoet, win je ook niet (dat klinkt als een uitspraak van Johan Cruijf, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewonnen! Natuurlijk zou ik het jullie ook laten weten als ik wel wat gewonnen heb. En dat is nu zo. Ik heb een ijsmachine en wafelmachine gewonnen met een puzzel uit de trouw! Nu maar wachten op wat zonniger weer, dan ga ik het uitproberen.
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen