dinsdag 29 november 2011

Supermarktprijzen

 Je merkt dat de prijzen in de supermarkt van de gewone dagelijks artikelen al weer aan het stijgen zijn. soms een klein beetje, maar soms ook een flinke prijsstijging. De kaas bijvoorbeeld was altijd 4,39 per kilo, nu ineens 4,89 per kilo. zo zijn er veel meer voorbeelden te noemen, maar ik denk dat jullie dat zelf al wel opgevallen is.
Zelf denk ik dat ze die prijzen nu verhogen, zodat ze straks in januari weer mee kunnen stunten met de prijzen en de boodschappen dan weer goedkoper lijken. zou het niet?


Ik hoor wel eens dat er lezers zijn die niet goed weten hoe je kunt reageren op dat wat je net hebt gelezen. Voor hen toch nog even een uitleg.
- Onderaan het stukje staat; reacties. Klik hierop en je ziet een vakje waarin je jouw reactie kunt schrijven.
- Onder dat vakje staat reageer als, en kun je profiel kiezen. Je kunt dan kiezen voor naam/URL.
- Klik hierop en vul je naam in. De URL hoef je niet in te voeren.
Klik dan op Plaats bericht.
 Dan is je reactie geplaatst weet ik wat jij te zeggen hebt.
 
 
 
We gaan trouwens toch Sinterklaas vieren, zij het in aangepaste vorm; We vieren het met degenen die mee willen doen en die er kunnen zijn in het sinterklaasweekend. Het gezelschap is daardoor wel wat kleiner, maar ik hoop toch op een gezellige, echte sinterklaasavond. Omdat het dit jaar heel erg laat besloten is werden er ook geen surprises verplicht gesteld. Gedichtje blijft wel leuk er bij, maar is ook niet verplicht.  Ik ben benieuwd. Ik moet er zelf toch nog weer een keertje voor op stap, heb nog niks geschikts gevonden voor degene die ik getrokken heb. Vrijdagavond vieren we het.
 

 

2 opmerkingen:

  1. Veel plezier vrijdag! Wij vieren het met kerst....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk voor je je hebt het verdient

    BeantwoordenVerwijderen