zondag 4 maart 2012

Hoe zou t met Teuni zijn?

Een van mijn inspirators om toch online te gaan schrijven is er een tijdje mee gestopt. Om te overdenken of ze haar tijd beter kan besteden, of dat het toch goed is om te schrijven.

Ze zou ongeveer een maand stoppen. Die maand is nu bijna voorbij. Als ik dit zo opschrijf lijkt het net of ik (en misschien ook andere lezers van haar blog) haar wil manen op te schieten met haar beslissing, want wij willen verder lezen. Maar zo bedoel ik het niet. Ik hoop dat ze er samen met haar naasten en met God uitkomt wat goed is voor Teuni zelf en haar gezin.

Ja, ik zelf hoop wel dat ze terugkomt, omdat ze juist laat zien hoe ze haar leven leeft als gelovige vrouw en moeder van een groot gezin. Misschien behoudend, misschien conservatief, maar met gebruikmaking van moderene middelen om zo Gods getuige te zijn.

Zou ze al weten wat ze gaat doen?

Teuni's site;  http://www.eenvoudigleven.blogspot.com/

5 opmerkingen:

 1. Ik moet ook regelmatig aan Teunie denken.
  Heel veel recepten heb ik van haar gebruikt net als veel tips. Ik hoop zo dat ze terugkomt met haar weblog, vond het altijd erg inspirerend. Op de christelijke lees-en luisterbeurs heb ik Teunie ontmoet toen ze haar boek promootte. Ook zo leuk om haar man en kinderen te zien. Zo'n ontzettend lieve vrouw en zo begaan met anderen. Ik heb vaak gedacht dat kinderen blij mogen zijn met zo'n moeder die zoveel doet voor haar gezin. We wachten af. groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hannie, ik ben ook benieuwd wat ze gaat doen. Ik lees haar blog ook graag. Spannend...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou GOD niet weten hoe we haar missen?
  We konden/kunnen ons allemaal spiegelen in haar vrouw/moeder/huisvrouw zijn. Als je eens een dag niet optimaal was dan las je haar blogs en je kon weer verder.
  Ik hoop dat ze een beslissing kan nemen, een troost; de advertorials staan nog op haar blog.
  Nog maar een paar dagen.............
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties kun je (nog?) niet plaatsen, maar ze schrijft inderdaad weer berichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen