maandag 21 mei 2012

Interne verhuizing.

Interne verhuizing hier. En dat met dit weer! Ik lijk wel gek. Maar ik vind het ook leuk om te doen.

Afgelopen zaterdag hebben wij nieuwe slaapkamermeubels gekocht. Morgen al worden ze bezorgd.
Dat betekent dat de slaapkamer zo goed als leeg moet. Wie mij een beetje kent weet wat dat betekent; Heel veel spullen (boeken deze keer) verplaatsen. En alle kastjes die op de slaapkamer geparkeerd stonden een nieuwe plek geven ergens anders in huis.

Dan bedenk je dat het rekje dat nu op zolder staat vol spelletjes wel naar buiten kan om de bloempotten uit de schuur te halen. Daar ben ik vanmorgen maar mee begonnen. De lage boekenkast staat nu op zolder. Een oude boekenkast van dochters kamer staat nu verloren op de overloop. die moet straks als er wat sterkere mannen in huis zijn nog naar beneden. De volle boekenkast is verhuisd naar dochters kamer. De boeken liggen daar nu ook even, maar die gaan daar wel weer weg. (Gelukkig slaapt ze er vrijdag pas weer.) Ik heb ook een smal, hoog CD rekje wat volgestouwd was met boeken op dochters kamer gezet. Die staat nu haaks op de boekenkast. Alle boeken liggen nu her en der op haar kamer en in de wasmand. Maar ik laat ze maar mooi liggen tot die andere kasten in elkaar gezet zijn - of het moet zijn dat het wat langer duurt, dan moet ik weer een slaapplaats creeren voor dochter. Of ik "parkeer" haar voor een nachtje op de zolderkamer?

Ik bedacht te laat dat het wel leuk was om foto's te maken van die rommelige boekenkasten en hoe het er straks strak uit gaat zien. Tuurlijk blijf ik dezelfde rommelkont, maar ik denk dat het er straks wel veel netter uit zal zien, ook op langere termijn.

Nu kan ik even niet zo heel meer doen in het verplaatsen, dus heb ik nog even om in de zon te lezen.
Ik zit midden in een dik boek; Het venetiaanse huis. Van Mary Nickson.
Het Venetiaanse huis
 Moeilijk weg te leggen. Een erg mooi boek.

Zometeen nog wel eerst even sla maken voor het avondeten. Kan de slasaus vast wat intrekken.

1 opmerking:

  1. Ik ken dat, dat van het een het ander komt, en voor je het weet heb je je hele huis opnieuw ingericht! Wel een leuk werkje.

    Ik kijk uit naar het eindresultaat.

    BeantwoordenVerwijderen