woensdag 9 mei 2012

Reiger op bezoek


Zit je op de bank tv te kijken vliegt er ineens een hele grote vogel door de tuin. Gelijk mijn camera gepakt en; Gelukt! die grote vogel ging bij buren, enkele deuren verder op het schuurtje zitten. Een grote reiger. Iemand in de buurt zal nu dus wel een paar visjes armer zijn denk ik.

Nu heb ik even niet zoveel te vertellen.
Ik ben in afwachting van de bruidsmodeshow vanavond. Vanuit de activiteitenbegeleiding organiseren we een bruidsmodeshow in het verzorgingshuis. Het liefst met medewerkers, bewoners in hun eigen trouwjurk. Zelf loop ik ook vanavond. Ik heb vanmiddag nog maar gauw even gepast en de jurk gestreken. Er zaten al flink wat kreukels in. De rits van de jurk wil niet meer helemaal dicht, maar ach, er zit toch een jasje overheen en die paste nog goed. Ik heb vanmiddag al wel besloten de jurk te koop te gaan zetten op marktplaats. Ik doe er toch niks mee en tegen de tijd dat dochter wil gaan trouwen denk ik dat ze iets anders zal willen. Ik zal haar nog wel even vragen voor t echt weg gaat. De verhalen over de bruidsmodeshow hoor je binnenkort.

1 opmerking:

  1. Leuk dat je hem op de foto hebt kunnen zetten! Ik zag vanochtend een witte reiger die zich stond te wassen bij de beek.

    BeantwoordenVerwijderen