zondag 29 juli 2012

Weer geklust


De avonduurtjes en de vrije weekenden worden deze weken flink in beslag genomen door allerlei klussen die in en om het huis moeten gebeuren. Vorige week heb ik al verteld dat er een deel van de bestrating overnieuw moest door het verzakken. Deze week is het laatste deel opnieuw bestraat en is het hoekje achter in de tuin een echt avondterras geworden.  Hier is s'avonds de laatste zon te vinden.  Ik kwam thuis van mijn werk en trof het avondterras zo aan. Wat een verrassing. Ik vind het echt mooi geworden! Ik ga een vriend van ons ook deze foto laten zien, want hij zal het reclamebord dat hij ons ooit eens gegeven heeft zeker herkennen. 

Volgende week wordt het wat minder warm en hoop ik stiekempjes nog wat te kunnen schilderen voor de vakantie begint (over een week) al zijn er ook wat andere dingen die deze week echt gedaan moeten worden. Het fietsenhok moet uitgeruimd en opnieuw ingedeeld, er moet een kamer leeggemaakt en veel spullen in huis moeten opnieuw ergens opgeruimd worden of moeten weg. Wat er zoal weg moet? De blauwe plastic tuinstoelen, een lichtslang, 2 rieten stoelen, misschien enkele boekenkasten, misschien enkele nachtkastjes en een tuinslang die we nog dubbel hebben. Een zoon wil graag zijn houten stapelbed kwijt en ruilen voor een enkel bed.
Als er iets van je gading tussen zit, laat t maar weten.
De patat is klaar dus ik stop nu even met schrijven, rest volgt.

3 opmerkingen:

  1. Oh wat heerlijk als je thuiskomt en er is zo'n verrassing die op je wacht... Vandaag knipte Jan de heggen. Ik wist dat wel, maar dan is het nog fantastisch als je buiten komt en alles is zo netjes. Echt genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat is het leuk geworden! Nu kunnen we eindelijk ook aan het eind van de middag nog van het zonnetje genieten, heerlijk hoor! Kijk ernaar uit om daar lekker een kopje koffie te drinken :)

    BeantwoordenVerwijderen