zaterdag 5 januari 2013

Jaarwisseling

Zulke volle dagen dat de jaarwisseling al weer even geleden lijkt. En toch is het pas 5 januari en nog volop Kerstvakantie voor de meesten hier in huis.

Op oudjaarsdag hebben manlief en zijn dochter toch oliebollen gebakken. Eerst zouden we er enkele gaan kopen om dat zijn kinderen de jaarwisseling elders zouden doorbrengen. dan is de club haast te klein om al die poespas van oliebollen bakken aan te halen. Je moet eerst je frituurpan schoonmaken, frituurvet omruilen voor zonnebloemolie, beslag maken en vervolgens de halve dag in de schuur gaan staan bakken. Maar zijn dochter vond het ook leuk om samen met pa oliebollen te gaan bakken. Dan wordt het al weer een heel ander verhaal en zijn ze toch gaan bakken. Ik had op tijd het beslag gemaakt zodat het even kon rijzen.
We hebben ze niet geteld, maar hier zie je ongeveer hoeveel het er zijn.

Hee, het uploaden van foto's lukt ineens niet meer! Het lijkt of ik nu ineens picasa nodig heb.???
En nu blijkt het lettertype ook nog eens halverwege  het schrijven te wijzigen.... Ik dacht gauw nog even te bloggen voordat ik de aardappels aan zou gaan zetten... Niet dus. Nou heb ik al weer tien minuten tijd verprutst om die ene foto erop te zetten. En omdat er vanavond een stel niet zijn met eten, kook ik zometeen al zodat we om 12.00 warm gaan eten. Stamppot zuurkool. Er komt ook nog een negende eter, dus ik denk dat ik er toch nog wat aardappels bij schil; ik had er al 4 kilo geschild.

Ik laat het hier maar even bij. Het schijnt even niet te lukken vandaag. Het zal wel op zijn vroegst maandag worden voor ik weer kans zie om te komen schrijven.
Laten we zeggen; tot maandag?

1 opmerking:

  1. ha ook ik kon gisteravond ineens geen foto's downloaden...?? Lekker zuurkool!

    BeantwoordenVerwijderen