woensdag 14 augustus 2013

Het toilet

Wat ooit begon als een losse opmerking toen we het huis nog aan het inrichten waren is concreet geworden. Wij hebben 2 toiletten in huis. Eentje beneden en eentje boven. Ook boven is een apart vrijstaand toilet.  Het grapje was toen om de toiletruimtes te versieren met egeltjes op de ene wc en mercedes op de andere wc. Dat is het ook geworden.

Over de egeltjes heb ik al eens geschreven;
Tja, en nu heb ik het artikeltje via een linkje plaatsen, maar dat krijg ik niet voor elkaar. Het ging toen niet zozeer over waar ik een deel van mijn egeltjes neergezet had. Ik vertelde toen wel dat ik een verzameling egeltjes had. Ik schreef  het op 30-8-2011. maar ik krijg het bij zo'n oud artikel niet goed om een link te maken. Dus moet je het zonder de link doen.

Het toilet beneden is de Mercedes wc geworden. Hoe? Zo ziet het eruit.

De wegenkaart is geplastificeerd en wordt wel eens gebruikt om gauw even te kijken waar de ene of andere chauffeur binnenkort heen moet.. De grote poster links is een kalender die we gekregen hebben. Via - via is de Mercedes tucks kalender bij ons terechtgekomen. Leuk.
Links bovenin hangt een Logo van Mercedes, afkomstig van een truck. Die hebben de jongens op de skelter gehad toen ze nog klein waren. De skelter heeft al lang een andere eigenaar, maar het logo is gebleven. De stickers spreken voor zich denk ik. De sticker met verboden voor mobieltjes is er pas bij gekomen. Iedereen die jongeren in huis heeft weet wel waarom die er bij gekomen is denk ik. ;-)
Er zijn er die heerlijk ongestoord op het toilet even hun mobieltje checken. Duuuurt lang!


 
De vaandeltjes zijn van de truckersdag. Een jaarlijks terugkerende feestdag voor verstandelijk gehandicapten in een dorp iets verderop. Dan is er een grote luidruchtige optocht door twee dorpen van wel 100 vrachtwagens (zonder oplegger). elke vrachtwagen heeft dan 1 verstandelijk gehandicapte bijrijder.
Dit jaar zijn we uitgeloot. Er zijn te veel vrachtwagenchauffeurs die mee willen rijden.


Hoe ziet jullie toilet er uit? wie van jullie heeft ook een bijzonder toilet en wil die laten zien? 

3 opmerkingen:

 1. Ha ha grappig ik heb een koeientoilet misschien ga ik er ooit eens een logje over schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk is die truckersdag, vooral als ik in de nachtdienst zit; ik woon langs de route! doet je man ook mee? groeten, maar nu heb ik lekker vakantie en lig er dus niet wakker van. gezina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Leuk!
  Ik vind het toilet één van de leukste plekken van een huis haha, schreef er ook al eens over de onze :
  http://biancasbabbel.blogspot.nl/2012/10/wc.html


  BeantwoordenVerwijderen