vrijdag 25 december 2015

Kerst 2015

Dochter is terug gekomen uit t buitenland om thuis te zijn met kerst. Diensten zijn geruild zodat ik niet hoefde te werken en dan....ziek. Koorts, hoesten en veel slapen overdag.

 Gisteren zijn manlief, dochter met vriend en andere dochter met een vriendin naar de kerstnachtdienst geweest. Er was een groot koor in de dienst. Elke stoel bleek bezet. Manlief had zaaldienst. Ze hebben gistermiddag al, heel wat af moeten slepen met extra stoelen. Er moesten al 60 stoelen op het podium staan (of ernaast want t paste niet.) Na de kerstnachtdienst moesten al die extra stoelen die op het podium hadden gestaan weer opgeruimd en het podium weer in orde voor de dienst van vandaag.
Daar ga ik ook nog niet heen. Straks even rustig douchen in de hoop dat ik er wat van opknap en me voorbereiden op het gourmetten vanmiddag. Dan zijn we hier met z'n achten.

Hier laat ik t bij voor vandaag. Ik ben nog niet echt fit. Mijn laptop is wel weer beter. die heeft zoon gisteren voor me opgehaald. Toch gewoon ergens een steekje losgegaan in het opstartprogramma. Niks geen gedoe met nieuwe harde schijf of nieuwe installatie. Alles weer gewoon bij t oude!

Voor nu wil ik jullie hele fijne en gezegende Kerstdagen wensen!
Die doe ik met een plaatje wat ik van de facebooksite van Sestra heb gecopieerd. (Als je op facebook bent, zoek je op Sestra.)


 

5 opmerkingen:

 1. Beterschap en verder hele fijne dagen
  Lieve groet Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de laptop het weer doet! Beterschap en evengoed hele fijne dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne kerstdagen en heel veel beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap! Soms gaat alles zo anders. Dan is het schakelen hè?

  BeantwoordenVerwijderen