dinsdag 23 februari 2016

Onverwachts middagje naar de huishoudbeurs.

Zo ineens gaan moeder en dochter woensdagmiddag samen naar de huishoudbeurs! Net nog gauw op zoek naar actie - en kortingsbonnen. Hier had ik niet op gerekend. Leuk!

Die kortingsbonnen vielen mij een beetje tegen. Waarschijnlijk een teken dat mijn huishouden er één van genoeg is.  Ik heb van alles genoeg. En van sommige dingen te veel. Vroeger deed ik dat nog wel; op de huishoudbeurs met veel te veel zware spullen sjouwen omdat het zo voordelig was (of leek). Nu lijkt het of ik heel regelmatig op de huishoudbeurs kom. Ik ben er al jaren niet geweest en de keren dat ik er geweest ben zijn op 1 hand te tellen. Valt dus wel mee.

Vanmiddag kreeg ik een berichtje van dochter; als je toch in de buurt van Amsterdam bent, vind je het misschien wel leuk om samen op de huishoudbeurs te kijken?
Ja!
Juist omdat het nu samen met dochter is. En ik er al heel lang niet geweest ben. Misschien zie ik er wel leuke ideeën. Zo had ik ook wel graag naar de hobbybeurs in Zwolle willen gaan vorige week. Maar ben er niet aan toe gekomen. Dat had misschien nog wel meer in mijn straatje en bij mijn werk gepast. Maar ja toen wist ik nog niet dat ik misschien toch weer de creatieve dingen op mijn werk op ga pakken.
Misschien is er ook wel iets creatiefs op de huishoudbeurs te zien. Optredens van artiesten en zo boeien mij niet zo.
Het is nog even afwachten en afstemmen welke dingen of pleinen dochter graag zou willen bezoeken.
Eerst morgenochtend nog werken. Zingen met dementerende bewoners onder begeleiding van een dame met een accordeon. Voor mij nieuw op deze manier. Lijkt me leuk!

1 opmerking: