dinsdag 23 mei 2017

Schade!

 Zitten we 's avonds rustig aan de koffie, puzzelboekje erbij, is het ineens een herrie boven!  Gek genoeg gilt er geen van de kinderen. Ze waren allebei boven, dus je verwacht bij zo'n herrie dat er in ieder geval één iemand flink tekeer gaat. Misschien omdat die met stoel en al omvalt, of tegen een kast oploopt en die omvalt. Vanavond bleef het na de herrie akelig stil.....

Op onze slaapkamer hebben we een extra wastafel. Bleek de spiegelkast spontaan naar beneden gevallen. Bovenop de wastafel en het plankje. Alles kapot en over de vloer! De kinderen? Niks mee aan de hand. Kwamen niet eens op de herrie af.
We snappen er niks van. Het heeft jaren zo gehangen. Al die tijd gewoon gebruikt. Het kastje, de wastafel, alles is enkele jaren geleden nieuw geplaatst. Spul van goede kwaliteit. Moet het allemaal wéér vervangen worden.

Spiegelkast op de grond. Hier is de losse rommel en scherven al opgeruimd.

Wastafel door en door gebarsten. Lekt en is niet meer te gebruiken.
Zo ziet het er voor nu even uit. 
We vermoeden dat het toch niet helemaal goed in het haakje heeft gehangen en in de loop der tijd is gaan verschuiven. Juist omdat het zo'n stevige sterke kast was heeft t zoveel schade veroorzaakt.

Nu twijfelen we of we naar de zweed gaan voor een nieuwe badmeubel, het helemaal weghalen of de aannemer uit de straat vragen om het te vervangen.
Voor alles is wel iets te zeggen.
We gaan eerst maar naar de Zweed in Amersfoort en kijken wat ze daar hebben.
Wat een hoop gedoe weer. En wat zal dat allemaal gaan kosten? Dat zal een aanslag worden op ons vakantiegeld.