28 april 2019

Weer thuis na een paar dagen in Ochten

We zijn weer thuis na een paar dagen Ochten. We hebben het er heerlijk gehad! Op Facebook heb ik aan vrienden al een paar fotootjes gedeeld. Het is er zó mooi!
Wij zaten in een Bed & Breakfast Vrijzicht in Ochten.
Dit hadden wij nog niet eerder gedaan, een bed en breakfast. Jij wel? Wij zijn hier zo verwend dat dit moeilijk te evenaren is denk ik.
Ons huisje was een blokhut. De benoeming blokhut doet misschien niet helemaal eer aan wat we aantroffen. Het lijkt eerder een chalet in een modeltuin.
Ziet er goed uit toch?  Als we uit het raam kijken van het slaapkamertje of vanaf de veranda, dan kijken we uit op de appel en perenboomgaard, waar we 's avonds heerlijk een ommetje maakten. En zo de laatste bloesem van dichtbij konden bewonderen.
'S morgens werden we verwend met een heel luxe ontbijt. Die werd op onze veranda gebracht op het tijdstip dat wij dit wilden. Of binnen neergezet. Wij merkten aan de gastvrouw dat ze het ook echt leuk vindt om haar gasten het naar de zin te maken. Echt een vrouw met liefde voor haar vak.




Het ommetje maakten we niet alleen door de boomgaard, ook door de modeltuin. Het huisje stond in of aan de rand van de modeltuin van de hovenier. Hier was het heerlijk wandelen. Bij elke wandeling zagen we weer nieuwe dingen. En dat terwijl de modeltuin eigenlijk qua oppervlakte helemaal niet zo groot is. Maar door de slingerpaadjes en doorkijkjes lijkt het groter en is het toch ook weer heerlijk compact. We zijn ook naar de modeltuin van Appeltern geweest, maar dit vind ik leuker.
Ik zal je wat foto's laten zien uit onze modeltuin.
Verbazend hoe snel je iets het onze noemt als je je ergens op je gemak en thuis voelt.







Echt een hovenier met liefde voor zijn vak. Kijk anders eens op hun website; www.denieuwetuin.nl 
Het zijn allebei familiebedrijven, en dat merk je in elk detail.
In mijn volgende stukjes meer over de uitstapjes en fietstochten in de omgeving van Ochten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten