zondag 13 oktober 2019

Nieuwe agenda voor volgend jaar kiezen.

De agenda's voor volgend jaar liggen weer in de schappen. De een nog mooier dan de andere. Ik sta elk jaar opnieuw vaak te neuzen tussen al deze agenda's. Vooral het kijken vind ik leuk. Het kiezen wat minder, want als ik de één wel kies, wordt t niet die andere.

Ik werk echt nog het liefst met een papieren agenda. Lekker overzichtelijk en concreet. Niet eerst een laptop, tablet of mobieltje nodig.
Zelf heb ik wel een paar voorwaarden waar de agenda aan moet voldoen, dus er vallen er altijd snel n paar af die hier niet aan voldoen.
Zo wil ik een agenda met een spiraalbinding. Dan is t makkelijk open te leggen.
De agenda moet voldoende schrijfruimte hebben, dus ongeveer een A5 formaat. Iets kleiner mag, maar niet te klein.

Er zijn tegenwoordig ook agenda's die je horizontaal moet leggen om in te schrijven, dan is het een kalender en agenda in één.

Dit horizontale werken moet je maar net prettig vinden. De afbeeldingen en de tips in de agenda zijn wel weer heel erg mooi en goed bruikbaar.

Misschien ga ik deze agenda wel bestellen;

Het is een Essencio agenda, met dit jaar als thema Natuurlijke contrasten.Met mooie natuurfoto's. Wekelijks staat er een mooie gedachte of reflectievraag in. Soms is dit ook een Christelijke bron, maar niet altijd. Voor mij hoeft het niet met elke week een nieuwe bijbeltekst. Daar heb ik een bijbel voor.

Wil je voor je een agenda die net als jij, vooral heel praktisch is? Dan is deze wel wat voor je:

Deze is erg fijn! Misschien wil ik deze toch wel weer voor komend jaar.
Op de site  van https://christenleven.blogspot.com kun je meer lezen over deze agenda. Ga er maar eens kijken. Zij heeft het zo duidelijk uitgelegd, dat hoef ik niet overnieuw te doen. Klik er maar eens doorheen. Ik lees er graag.

Of toch de Puur agenda;


....Die van Sestra....


Of Eenvoudig leven, met als hulp je agenda?
Eenvoudig leven

Ik mag graag neuzen tussen al deze agenda's. Manlief zit naast me te puzzelen met een legpuzzel van Jan van Haasteren van 1000 stukjes. Voor mij is het een soort puzzelen welke agenda ik ga nemen. Neem ik die, die of toch die.
Vandaag blog ik een keertje met ideetjes voor allerlei agenda's. Zit er hier iets voor je bij? Gelijk bestellen schijnt te kunnen.
Heb jij al een keuze gemaakt? Of heb je zelfs al een agenda voor volgend jaar in huis?
Waarom heb jij voor die gekozen? Of heb je 'm gekregen?


4 opmerkingen:

 1. Ik heb al zeker 10 jaar dezelfde agenda, klein, format telefoon en 2-3 euro bij boekenvoordeel voor mij prima omdat ik niet elke dag iets heb en hij past makkelijk in tas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit jaar heb ik voor het laatst een schoolagenda....simpel van kruidvat.
  Ook ik werk liefst op papier, maar doe het (lach niet) driedubbel: ook op telefoon plus kalender...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik maar weer gewoon een Moleskine XL neem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
  (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

  BeantwoordenVerwijderen