17 juli 2022

Zo ineens zit je midden in de zomer

Zo ineens zit je midden in de zomer.
Niet alleen vliegt de tempreratuur omhoog, de tijd vliegt ook voorbij. In de zomermaanden hebben we veel langer licht, maar lijkt de tijd toch veel sneller te gaan. Ik heb drie keer met mijn ogen geknipperd en zijn er al weer 6 weken voorbij sinds mijn laatste blog. 
 
6 weken!
Waar zijn ze gebleven? 
Twee ervan hebben we vakantie gehouden. We hadden in die 2 weken prachtig weer. De week voor onze vakantie was het nog een stuk minder fraai. Twee daagjes weg met de trein naar Maastricht.Lekker hoor. Met de trein, zodat manlief ook eens ontspannen van zich af kon kijken. Als je rijd zie je toch minder dan wanneer je er op je gemak naast zit. In Maastricht hebben we de toerist uitgehangen, compleet met busrit door de stad in zo'n oude Amerikaanse schoolbus, een tochtje over de Maas, en natuurlijk veel gewandeld en terrasjes uitgeprobeerd. Wat is Maastricht een mooie stad! Zo'n treinarrangement van reis en hotel kan ik je echt aanraden om ook eens te proberen. 
Station Maastricht

We zijn ook uitgebreid wezen shoppen voor kleren voor de bruiloft eind augustus. Inmiddels zijn we alle drie goed geslaagd. De één was wat duurder uit dan de ander, maar dit kunnen we alvast afstrepen van het lijstje wat we nog zullen doen voor we op reis gaan. Manlief heeft nog een extra Corona vaccinatie gehaald. Hij heeft het al wel 2x gehad, maar dat lijkt op de een of andere manier korter te tellen dan zo'n vaccinatie. En je moet er toch niet aan denken dat ze straks bij het vliegtuit ineens weer controleren en zeggen je mag niet mee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In die 6 weken zijn er ook weken waarin ik extra heb gewerkt. Dan heb je vanzelf ook minder tijd om te schrijven.
Een leuke attentie bedacht voor vaderdag op het werk, 
meewerken aan een bruidsmodeshow, 
een teamuitje en ga zo maar door....

 
 
 
 
 
Thuis wat ook feestdagen gevierd sinds 1 juni; Pinksteren, vaderdag, verjaardag schoonmoeder, bedrijfsfeest manlief, een Ceilidh dance middag, en dit weekend mijn eigen verjaardag. 
Ik had over veel van deze dingen jou best wat meer kunnen vertellen, maar het is er niet van gekomen. De tijd ging te snel.
 
Donderdag was ik jarig en heb ik gewoon gewerkt. Donderdag vind ik een pittige dag op mijn werk. Veel tilwerk in de begeleiding van de bezoekers. 
Ik heb ervoor gekozen om er mijn verjaardag ook echt te vieren op de dagbegeleiding. Maakt voor hen een gewone dag ook net weer wat bijzonderder. Compleet met 's morgens gebak en 's middags roomijs met 'n enkele verse aardbei en een scheutje advokaat. De dag krijgt dan echt een gouden randje als een van de bezoekers haar mondharmonica uit haar tas vist en spontaan "Lang zal ze leven" gaat spelen. Deze dame is zelf onlangs 100 geworden!
 
Ik zal je binnenkort weer eens meenemen in de belevenissen op de dagbegeleiding. Voor vandaag laat ik het hierbij. Morgen val ik in voor een collega met vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten