27 juni 2024

Kosten op komst voor de Fiat 500L. Wat zou jij doen?

We hebben een Fiat 500L.

Manlief is er gek mee. Maar in de afgelopen periode hadden we regelmatig water in de auto staan. Eerst hoopten we dat er door het vervangen van de ruit ergens iets niet goed gegaan was, dus wij terug naar autotaalglas. Er ontstond even een heen en weer tussen de Fiatgarage en autotaalglas. Autototaalglas heeft ons fantastichsche service gegeven, maar ontdekt dat het toch echt bij het panoramadak vandaan kwam. En dat laten reparen kost geld. Veel geld! Wel zo'n €3000,- of misschien zelfs meer. In het dak, de carrosserie zit roest wat weggewerkt moet worden. Wat er nu het eerste was weet ik niet, maar nu lekt het.

Nu is het echt twijfelen wat we moeten doen. We waren van plan om zo rond of na de verhuizing beide auto's in te ruilen voor 1 nieuwere. Dan weten we hoe we er tegen die tijd financieel voorstaan. Moeten we dit nu naar voren halen? 

Zullen we toch het dak laten repareren? Of het dak weer laten dichttapen zoals het afgelopen maand heeft gezeten en er zo lang mogelijk mee doorrijden? 

Of weet jij nog andere opties?

Wat zou jij doen?


1 opmerking:

  1. Een lastige vraag inderdaad. Het klinkt wel als een probleem dat je niet kunt negeren. Misschien toch weer dichttapen proberen?

    BeantwoordenVerwijderen