donderdag 9 april 2015

Geld terugacties

Vandaag heb ik er 2 opgestuurd; Geld terugacties.
Beide geld terugacties zijn goedgekeurd en binnenkort kan ik het bedrag op mijn rekening verwachten. Jaren geleden deed ik hier ook veel aan mee. Dat was toen nog niet zo digitaal als nu. Toen was t een kwestie van naam en rekeningnummer op de kassabon zetten en per post insturen. Soms moest je het naar een antwoordnummer sturen, vaker naar een postbus. En dan was het per keer weer verschillend of je de portokosten ook vergoed kreeg.
Het gebeurde eigenlijk maar zelden dat ik het geld niet terug kreeg. Ik denk dat grote bedrijven zich ook wel verplichtten om terug te betalen, want niet terugbetalen is geen goeie reclame.

Nu gaat alles veel digitaler. Moet je je kassabon scannen of een foto maken en deze digitaal insturen. Ach, als de pc toch naast de scanner staat is het niet zo'n gedoe, maar anders...
Heb ik toch weer 2 dingen in huis die ik anders niet in huis zou halen omdat het prijziger is. Nu heb ik ze wel. En heb ik het straks toch eens geproefd.
Daar is het de fabrikanten natuurlijk helemaal om te doen. Maar ja, na het proeven ben ik vrij om het vaker te halen of toch maar niet.
Ik ga er toch weer eens meer op letten, op die geld terug acties. Is toch wel leuk.

En jij, doe jij wel eens mee met een geld terug actie?

Update; het is net 4 dagen later en ik heb het geld van de 2 artikelen nu al teruggekregen!