vrijdag 24 april 2015

Overstappen van bank. Al gedaan. Al gedaan?

Deze week is het overstapweek. Overstappen van bank. Uit onvrede over de hoge bonussen en de cultuur binnen de banken.
Ik was al veel eerder overgestapt van bank. Misschien heb je het toen al wel gelijk meegelezen. Mocht je nog niet zo  lang meelezen dan kun je dat artikel hier lezen.

Ik weet niet meer of er toen al wat meer algemene onvrede was over de hoge bonussen bij de banken. Voor veel mensen is dit nu wel een reden om toch over te gaan stappen. In mijn eerdere artikel  heb ik ook enkele andere redenen genoemd.

Ik kan je nu, na enkele maanden vertellen dat het overstappen goed is gegaan! Je hoeft echt geen angst te hebben dat je ineens niet meer bij je geld kunt of erger, je van je stroom afgesloten wordt omdat je de rekening onbedoeld niet betaald hebt. Bij mij niets van dit alles. Even vanuit de negatieve gedachte; als ze geld van je willen weten ze je meestal wel te vinden, maar ook toen ik geld terug kreeg van instanties, kreeg ik dat ook gewoon! En gewoon op tijd.
Ik denk ik schrijf er nog een keertje over omdat nu zoveel mensen serieus erover denken. Ik zeg; gewoon doen. Het is net zo eng als voor de allereerste keer overstappen van stroomleverancier. Toen bleven ook gewoon alle lampjes branden.

Ik ben blij dat ik het al gedaan heb. Het voelt goed.
Wil je ons eens laten weten of jij wel eens van bank verandert bent? Waarom? Hoe ging dat? Wat raad je anderen aan?

1 opmerking:

  1. Hannie, ik ben al weer 4 jaar geleden van bank veranderd. Het ging heel gemakkelijk, inderdaad net als het overstappen naar een andere energieleverancier. Er gaat geen geld verloren en je houdt controle over je geld. Ik ben nog steeds blij met de overstap.

    BeantwoordenVerwijderen