maandag 22 augustus 2016

Naar een bloggersdag.

Op 10 september ga ik naar een bloggersdag. Het is in Ermelo. Voor mij lekker dichtbij. Ik kan er zo op de fiets heen. Het is van een christelijke bloggersgroep. Ik ben niet zo heel "nadrukkelijk" christelijk in mijn stukjes. Hoe zal het op zo'n dag zijn? Zal ik me er op mijn gemak voelen?

Ik ben nog nooit naar zoiets geweest. Ik vind het ook best een beetje spannend. Hoe zal  het zijn? Zullen er veel mensen zijn? Zullen we veel kunnen uitwisselen of zal het vooral gezellig zijn. Nu ja, dat is ook mooi. Op vrijdagmiddag is er elke week een breigroep op mijn werk; Af en toe wordt er wat uitgewisseld, maar vaker is het vooral gezellig. Misschien is dat met de bloggersdag ook zo.

Mijn blog wordt ook wel gelezen door andere bloggers. Ben jij wel eens naar een bloggersdag geweest? Heb je er veel kennis en bekenden mee opgedaan?
Heb je tips voor me? Ik hoor ze graag van je!


3 opmerkingen:

  1. Niet naar een bloggersdag wel naar dieetmethodesdagen geweest. Altijd leuk omdat het daar ook om eten meenemen draait volgens die methode. Het kletst heerlijk met wat te eten en te drinken bij iemand thuis. Ik vond het altijd erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog nooit geweest! Misschien is het erg leuk. Vooral als je er zo positief in kan stappen. Iedereen zal zijn eigen inbreng hebben. xxx

    BeantwoordenVerwijderen