dinsdag 7 maart 2017

Boeket bloemen voor vorige bewoners, na 6 jaar.

Vorige week werden er bij ons een boeket bloemen bezorgd.
Nou ja, bij onze buren. Dus wij naar de  buren om het boeket op te halen. Bleek het niet voor ons. Was het voor de vorige bewoners.
Wij wonen hier al 6 jaar!
Was van de ING bank. Met excuses voor het ongemak (voor die vorige bewoners dan).
Enkele dagen ervoor hadden we post van de ING voor ze gehad. Die lag klaar om naar hen door te sturen. Denkend dat het een jaaropgaaf of zo zal zijn, zoiets maak je niet open, maar stuur je door.  Moest alleen het adres weer even opzoeken. Toch is het wel raar, na 6 jaar. We kregen eigenlijk nooit meer post voor de vorige bewoners. Op een enkele reclamefolder na.

Onze vorige bewoners zijn mensen van midden 80 jaar of misschien al wel ouder. Die ga je niet zeggen dat er hier een bloemetje voor ze staat. Of ze die even komen ophalen.
Nu we met dat boeket in onze handen stonden moesten we toch maar even in de auto stappen om dit naar hen toe brengen.

Bij het afgeven van het bloemetje herkende ze ons al niet eens meer.

Met het excuusbloemetje om een fout goed te maken hebben ze gelijk weer een nieuwe fout gemaakt door het op dit oude adres te sturen en niet naar hun nieuwe adres. Toch jammer, nu gaf het weer ongemak voor ons.

Ik denk dat wij het na bezorgd hebben omdat deze mensen al echt oud zijn. Bij veel jongere mensen had ik ze gebeld met n kom t maar even halen. Zou jij na 6 jaar dit bloemetje nog hebben na bezorgd?1 opmerking:

  1. ik had het boeket zelf gehouden, en een berichtje gestuurd naar de bank, dat ik er heel blij mee ben, maar geen idee heb waarom ik een bos bloemen heb gekregen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen