zaterdag 24 juni 2017

Vervolgverhaal wastafel

Vandaag gingen mijn man en nog een man een poging doen onze oude wastafel er uit te halen en de nieuwe er in. Spannend!
Er zou een monteur komen....

Maar die kwam niet.

Ons was in de winkel verteld dat we de monteur thuis moesten betalen. Ook met het oog op meerwerk. Na 3 weken wachten werd ons verteld dat we in de winkel hadden moeten betalen.
Weer ergens anders een monteur vinden, en wachten tot hij kan, duurt weer een paar weken vrezen we.

Dus zijn man en vriend zelf aan de gang gegaan. We konden goed merken dat hij veel vaker met deze materialen heeft gewerkt. Het was voor het middageten al klaar! Wat fijn dat hij ons zo heeft kunnen helpen!

Zo was het;

Hier ligt de spiegelkast al wel op de grond.

Zo is het geworden;
In die wachtweken hebben we al wel de kleur muren veranderd. Die terra cotta kleur was toch wel wat fel uitgevallen.  Nu is het warm wit. Is het je wel eens opgevallen hoe veel kleuren wit je hebt?
En we hebben de nep-klimop langs de verwarmingsbuizen weggehaald. Hierdoor zijn die buizen wel wat meer in het zicht gekomen, maar geeft toch een rustiger totaalplaatje.
Voor het oude wastafelkastje hebben zich al liefhebbers gemeld. De oude kraan hebben we ook nog liggen. Nou ja oud? Amper 2 jaar oud. Iemand interesse?
Volgende week nog even kijken naar zo'n handdoekenstang voor 2 handdoeken, en verlichting  boven het kastje monteren, en dan is het echt af!1 opmerking:

  1. Wat een verschil! De nieuwe is echt veel mooier! Bijna goed dat de oude eraf is gevallen, nu heb je echt een meerwaarde voor je kamer gecreëerd. (Alleen jammer voor de kosten)

    BeantwoordenVerwijderen