woensdag 5 oktober 2016

Midweekje Ootmarsum.

We zijn een midweekje in Ootmarsum en omgeving. Wat is het hier mooi!

Binnen in t huisje op Erve Vleerbosch, bij Reutem.
Nu eens geen huisje op een vakantiepark. Gewoon bij een boer op het erf.  Maar wat is het hier gemoedelijk en lekker rustig. Heerlijk landelijk, inclusief de landelijke geuren. Maar dat ruikt echt beter dan een autosnelweg.

Onze overburen. Uitzicht vanuit huis.


Waterrad bij Ootmarsum.Jam te koop. Op goed vertrouwen, geld in het busje doen.


Kameel. Onze achterburen.
Gisteren waren we vooral rond Vasse en Ootmarsum. Vandaag naar Tubbergen gefietst. Alles met een omweg via fietsknooppunten, want je bent er zo. Tubbergen is maar 4 km hiervandaan.

6 opmerkingen:

 1. Zeker even gaan eten bij Brasserie Rien Schulten! Dat is een aanrader, en al jaren ons vaste eetadres als we in ootmarsum zijn!

  En vergeet de boodschappen in Duitsland niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor welke boodschappen in Duitsland kunnen we het beste kijken? Drank is het eerste wat in mij opkomt wat voordeliger zou kunnen zijn. Maar we drinken amper.
   Ik hoor graag jullie tips! We gaan nog naar Bad Bentheim en/of Nordhorn.

   Verwijderen
  2. Drank sowieso.. maar ook frisdrank, vlees, bakproducten, conserven... Gewoon kijken en vergelijken! Kaufland in Nordhorn is echt de moeite waard! Verder wasmiddel, schoonmaakartikelen en drogisterijprodukten.. Bij DM hebben ze vaak mooie aanbiedingen!

   Verwijderen
 2. Ik haal mijn drogisterij artikelen(deo, shampoo etc) altijd uit duitsland bij rossmann of Dm, deze zijn er vaak nog goedkoper dan bij ons in de aanbieding! Verder veel bio spullen , ze hebben er een veel groter assortiment in allerlei winkels.En omdat ik maar een paar kilometer van de grens woon, ook al ons drinken alles is met statiegeld, dus geen afval.
  Groetjes, Rita

  ps als je naar Nordhorn gaat, moeten jullie eigenlijk de dierentuin bezoeken,is zeer de moeite waard en helemaal niet duur(onze kinderen zijn al groot, maar we gaan bijna nog elk jaar een keertje)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Werkelijk prachtige beelden! Leuk zeg. Die kameel vind ik dan weer vrij exotisch : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen