zondag 2 juli 2017

Zondagmiddag

Het is nu zondagmiddag. Aan de grote tafel bij ons thuis zit een groep mannen van de zaaldienst om samen dingen door te spreken. Zo eens in de zoveel tijd doen ze dit na een dienst in het kantoortje van de kerk. Manlief is nog niet mobiel genoeg om daar heen te gaan. Dus nu overleggen de mannen hier.

Manlief heeft nog veel pijn. De zwelling in zijn pols neemt al wel flink af. Zijn ribben zijn nog wel pijnlijk, maar ja, er is ook nog geen week voorbij sinds de val.
In afgelopen week is er nog veel meer gebeurd. We hadden lekkage op zolder, bij de dakkapel. De lekkage op zolder is nog niet verholpen, maar daar komt het bedrijf morgen voor. Er is wel een noodreparatie om ergere schade te voorkomen. De boel was flink nat.

Schoonvader was in zorgelijke conditie opgenomen in het ziekenhuis. Maar is inmiddels weer thuis. Hij hoopt op 24 juli zijn 86e verjaardag te vieren. Zijn algehele conditie is zwak.

Komende week zouden we vakantie hebben. Officieel heb ik nu nog wel gewoon vakantie, want zelf ben ik niet ziek. Manlief zijn vakantie zal wel doorschuiven neem ik aan.
Ik heb nog geen concrete plannen wat we / ik komende weken ga doen.
Waarschijnlijk heb ik wel wat meer tijd om wat vaker hier te schrijven.
Misschien ook wel niet, want we zijn nu natuurlijk de hele dag samen.


Fijne zondag en 'n goeie week gewenst!
1 opmerking: