03 oktober 2020

Midweekje er op uit!

Manlief en ik zijn er een midweekje op uit geweest. We hadden een heel landelijk huisje gehuurd in Brabant.

Echt een heel leuk huisje met een rieten dak, voor je gevoel midden in het bos. Ze stonden natuurlijk gewoon in een vakantiepark, maar het was zo opgezet dat het hier leek of er maar een paar in het bos stonden. 

Zeg nou zelf, een paleisje toch! Helemaal voor ons twee. 


De douche was er luxer dan thuis, met een Sun shower systeem. Douchen en een zonnebank nemen tegelijkertijd. Of als je wilt met infrarood verwarming voor je spieren. Die wil ik ook wel voor thuis!
Ik zou het wel een goede marketing vinden om die bewust in de vantiehuisjes te plaatsen om met dit aanbod nieuwe vraag te creëren. Met elke groep nieuwe gasten zijn er weer anderen die kennismaken met dit apparaat. En dit later thuis misschien ook wel willen hebben. (na even struinen op internet bleek dit helaas toch te prijzig voor ons.)



We zijn in Herpen geweest. Dat ligt dicht bij Oss. Daar zijn we een keertje op de fiets naar toe gegaan, maar daar waren we na een Osse-bol snel weer weg. Wat een troosteloze lege winkelstraten. Misschien dat het nu extra erg was door de schrikbarende berichten die avond ervoor over Corona en mondkapjesverzoek?

De omgeving bood veel ander moois.Waar je ook geen mondkapje voor nodig hebt.

 Tijdens een fietstocht door Ravesteijn.








Tijdens een andere fietstocht moesten we even afstappen voor de wilde paarden. Deden we graag! Wat was dát genieten, gewoon stil blijven staan en in alle rust wachten tot de paarden voorbij sjokten.


 Naast het vakantiepark stond een uitkijktoren. Na een leuke klim kijk je zó naar de omliggende dorpen.

Twee vrienden kwamen onverwachts langs en hebben we met hen de toren opnieuw beklommen. Ze kwamen voor een bakkie koffie als tussenstop op hun terugreis naar huis, en zijn gezellig blijven eten en slapen.Leuk hoor, beiden bekijken wat je nog te eten in het huisje of de auto hebt en dat delen met elkaar. Zo samen kwamen we precies goed uit.

Zo heb je een beetje een idee van onze korte vakantie. Manlief kon geen 2 weken verlof krijgen. Ik heb nog wel een weekje. Een weekje om maar eens te gaan opruimen in huis. In zo'n vakantiehuisje ontdek je weer met hoe weinig spullen je toe kunt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten